Informarea si planificarea
1. Mai întâi aflăm nevoile tale .
2. Vorbim despre despre creația grafică, informații caracteristice domeniului de activitate. Alegem culorile, imaginile reprezentative etc.
3. Ne informăm despre locul amplasării reclamei. Localitate, strada etc.
4. Cerem informații despre dimensiuni, gabarit, amplasament, avize și autorizații (unde este cazul).
Acești pași pot implica una sau mai multe deplasări la locul montajului sau dacă este un montaj simplu, se poate executa pe dimensiunile furnizate de către client.
Pentru pretențioși facem și un studiu de vizibilitate, simulare directă pe fotografia amplasamentului original sau simulare construcție și randare 3D dacă este cazul pentru montaje mai complexe.
Machetarea grafica
5. Trecem la partea creativă, adică la execuția grafică, machetarea, prezentarea de variante de realizare, atât grafică cât și pe diferite tehnologii de producție. Acest proces de execuție a graficii poate dura în funcție de complexitatea reclamei tale, de accesul la informații furnizate și de promptitudinea feedback-ului tău. Poate varia ca țimp de la o oră pâna la câteva zile.
În timpul procesului de creație se pot stabili mai multe intâlniri pentru a definitiva din punct de vedere grafic reclama respectivă.
Ofertarea si planificarea productiei
6. Îți prezentăm oferta de preț cu exemplificare de costuri pe toate nivelele departamentale. În acest pas după agearea din punct de vedere vizual se face încă odată dacă este nevoie și prezentarea fizică a mostrelor de material component cât și tehnologia de execuție a reclamei.
7. Pregatim machetele și trimitem în producției nu înainte de a analiza stocurile și comanda către furnizori.
Lansăm în execuție.
Executia si montajul
O reclama luminoasă poate avea mai multe materiale componente, înscrisuri din autocolant, materiale rigide sau flexibile. Casetele luminoase pot avea autocolante printate, laminate și tăiate în cutter-plotter (caterate… cum le spunem noi). Volumetriile luminoase sau neluminoase trebuiesc prelucrate pe router CNC, sau cele din polistiren pe mașina de taiat polistiren. Pasul următor este casetarea, vopsirea apoi colantarea.
8. Programăm montajul. Se poate realiza și pe etape în funcție de complexitate, mărime, tip de reclamă și execuție fizică a componentelor sau a suportului de montaj. Montajele, funcție de locație, înălțime și greutate se poate face cu echipamente proprii, scări, schele sau cu ajutorul unei nacele ce face accesul mai usor la locații aflate la înălțime.
Poza de final. Sper că am fost cât se poate de explicit in a vă expune pașii pe care îi facem pentru fiecare lucrare.
Urmărește-ne pe Facebook
Top Media Prodcom
B_dul Milcov Nr. 50
Galați, România
+(40) 0236 490950
office@top-media.ro
Program
Lu-Vi: 9:00-17:30
Sa: închis
Du: închis